Type and press Enter.

Samenwerken

Miss Scandinavië is het platform voor iedereen die houdt van Scandinavië en de noordelijk gelegen landen. Een website boordevol mooie verhalen, handige en praktische tips, reisinformatie en een plek waar je een fijne dosis inspiratie kan opdoen voor je volgende reis naar Scandinavië.

Waarom samenwerken met Miss Scandinavië

Miss Scandinavië is natuurlijk een travel platform met een vrij specifieke doelgroep, namelijk (de naam zegt het natuurlijk al) Scandinavië. Juist deze specifieke doelgroep kan een groot voordeel voor een samenwerking zijn. De bezoekers van de website en mijn volgers op social media zijn geïnteresseerd in de noordelijke landen of de Scandinavische lifestyle. De kans is daardoor groter dat ze ook daadwerkelijk besluiten een bestemming te bezoeken waarover ze op de website hebben gelezen of zich laten inspireren tot een volgende reis.

Daarnaast wordt alle content door mijzelf geschreven, uit mijn passie voor de Scandinavische landen.

De mogelijkheden voor een samenwerking

Ik sta altijd open voor samenwerkingen, zodat ik mijn lezers nog beter van informatie en Scandinavië inspiratie kan voorzien. Mocht jouw bedrijf goed bij Miss Scandinavië passen en ben je op zoek naar een fijne samenwerking, dan ben je bij mij aan het goede adres.

Er zijn een aantal mogelijkheden voor een samenwerking, zoals:

  • Het schrijven van een product review
  • Persreizen
  • Testen van accommodaties
  • Persberichten, advertorials of gesponsorde post
  • Winacties

Goed om te weten

Op Miss Scandinavië schrijf ik uitsluitend over de noordelijk gelegen landen: Noorwegen, Zweden, Finland, IJsland, de Faeröer eilanden en Denemarken. Voor mij is het belangrijk dat een samenwerking aansluit bij mijn niche en een meerwaarde kan zijn voor mijn lezers.

Pakketjes sturen

Wil je me een pakketje sturen? Heel leuk! Stuur me even een berichtje via sanne@missscandinavie.nl, dan mail ik mijn adresgegevens naar je door!

Wil je meer weten over de reizen door Scandinavië die wij hebben gemaakt of hoe ik de Scandinavische lifestyle in dagelijks leven probeer toe te passen? Kijk dan gerust verder op Miss Scandinavië. Ben je benieuwd wie ik nu eigenlijk ben en waar ik van hou? Hier lees je alles over mijn passie voor Scandinavië, de noordelijke landen en het fijne wind door je haren gevoel.